SWZ woonvorm De Eekelhof Schijndel

SWZ woonvorm De Eekelhof biedt woonbegeleiding en verzorging aan volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Er wonen 24 cliënten op De Eekelhof. Verdeeld over 3 units. Cliënten zijn tussen de 20 en 80 jaar. Het zijn mensen zoals jij en ik, die door niet-aangeboren hersenletsel niet thuis kunnen wonen. Bewoners hebben hulp nodig bij de dagstructuur en ondersteuning bij de verzorging. De cliënt heeft de eigen regie. Uitgangspunt van De Eekelhof is het leveren goede zorg en tevreden de cliënten.

Adresgegevens

Eekelhof 93
5482 WH Schijndel
073 547 41 21

wveekelhof@swzzorg.nl

Neem een kijkje binnen:

Bewoners hebben een eigen studio met douche en toilet. Zij mogen de studio inrichten naar eigen smaak. De gordijnen zijn van SWZ zorg vanwege de brandveiligheid. Bewoners eten hun maaltijden in de eigen studio of in de centrale huiskamer. Rondom de Eekelhof ligt een groene omgeving.  
 
Begeleiders begeleiden de bewoners bij de keuzes. Soms met wat sturing, maar altijd met als doel om de zelfstandigheid te behouden. Er is begeleiding per unit. Er zijn vaste gezichten. Familie is betrokken bij de bewoners. Zij gaan met cliënten mee naar bezoeken aan huisartsen of specialisten. Met de begeleiding maken cliënten afspraken over wanneer hulp nodig is. Begeleiders kijken altijd naar mogelijkheden. Ook is er kleinschalige dagbesteding in huis. 

Kenmerken
NAH/LG
Ruime appartementen
Zelfstandig wonen
Ondersteuning bij persoonlijke hulpvragen

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. We zijn bereikbaar tussen 08.30 – 17.00 uur.