SWZ woonvorm Palladiostraat Eindhoven

De 12 appartementen van SWZ woonvorm Palladiostraat Eindhoven zijn gelegen op de 1e en 2e etage. Op de begane grond bevindt zich het activiteitencentrum van SWZ zorg. Ieder appartement bestaat uit een woonkamer met keuken, slaapkamer met aangrenzende badkamer en nog een extra kamer.

Adresgegevens

Palladiostraat 1
5624 AB Eindhoven
040 401 64 02

wv.tonnaer.palladiostraat@swzzorg.nl 

Neem een kijkje binnen:

We werken op de woonvorm zoveel mogelijk met vaste zorg- en/of begeleidingsafspraken. In geval van een calamiteit kan er altijd een medewerker ter plaatse komen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het organiseren van huishoudelijke taken, eventueel met ondersteuning van de begeleiding. Eenmaal per week komt er een schoonmaakbedrijf dat in ieder geval de algemene ruimtes, de vloer van het appartement en de badkamer schoonmaakt.  


De gezamenlijke ruimte bevindt zich op de 1e etage. Deze is bedoeld als ruimte waarbij ontmoeting centraal staat met bijvoorbeeld gezamenlijke koffiemomenten. Het is mogelijk om gebruik te maken van de boodschappenservice en/of de maaltijden die SWZ zorg aanbiedt. Wanneer je alle boodschappen voor jouw maaltijden zelf verzorgt, krijg je een maaltijdvergoeding.  
 
Samen met jou kijken we naar een juiste invulling van het dagelijkse leven. Dit kan bij het activiteitencentrum van SWZ op de begane grond, of je kunt begeleiding krijgen bij een traject naar het vinden van (vrijwilligers)werk met bemiddeling vanuit de jobcoaches van SWZ Ambitie.  
 
Je krijgt een eigen persoonlijk begeleider die fungeert als aanspreekpunt voor jou en je netwerk. Jaarlijks stellen jullie een persoonlijk plan op dat jullie bespreken. Hierin zijn jouw wensen en hulpvragen uitgewerkt. Je bent zelf verantwoordelijk voor het regelen van overige disciplines van buitenaf. De begeleiding kan hierbij een ondersteunende rol hebben. Van het netwerk verwachten we dat ze meegaan naar afspraken en activiteiten buiten de woonvorm, wanneer dat nodig en mogelijk is. 

Kenmerken
NAH/LG
Ruime appartementen
24/7 begeleiding
Zelfstandig wonen

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. We zijn bereikbaar tussen 08.30 – 17.00 uur.