SWZ woonvorm Tonnaerstraat Eindhoven

SWZ woonvorm Tonnaerstraat Eindhoven bevindt zich in een groot appartementencomplex voornamelijk op de eerste en tweede etage. Op de 4e en 6e verdieping hebben wij ook nog enkele appartementen waar we zorg en/of begeleiding bieden. In het gebouw tegenover het hoofdgebouw bevinden zich op de begane grond ook nog appartementen van SWZ zorg. 

Adresgegevens

Tonnaerstraat 92
5622 KZ Eindhoven
040 401 64 00

wvtonnaerstraat@swzzorg.nl

 

Neem een kijkje binnen:

Op onze centraal gelegen woonvorm bieden wij woonbegeleiding en verzorging aan volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel al dan niet in combinatie met een lichamelijke beperking. Wij bieden ondersteuning bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) en stimuleren actief het voeren en behouden van de eigen regie. Ons uitgangspunt is dat cliënten zo zelfstandig mogelijk wonen en dat zij zorgvragen uit kunnen stellen totdat er een begeleider op de locatie aanwezig is (calamiteiten uitgezonderd).  
 
De medewerkers die op de woonvorm werken hebben een verzorgende/verpleegkundige en/of sociaal-agogische achtergrond. Het team werkt daarnaast nauw samen met diverse disciplines binnen SWZ zoals gedragskundigen, ergotherapeuten en geestelijke verzorging.   
 
Elke cliënt krijgt een persoonlijk begeleider als vast aanspreekpunt voor de cliënt zelf en het netwerk van de cliënt. De persoonlijk begeleider bespreekt de wensen en hulpvragen en zoekt naar oplossingen voor de uitdagingen en/of problemen waar de cliënt tegenaan loopt. Zo kijken we samen met de cliënt naar een juiste invulling van het dagelijkse leven. Dit kan bijvoorbeeld samen met het activiteitencentrum van SWZ zorg op de Palladiostraat of begeleiding bij een traject naar het vinden van (vrijwilligers)werk met bemiddeling vanuit de jobcoaches van SWZ Ambitie.  
 
Binnen woonvorm Tonnaerstraat word je gestimuleerd om wat je zelf kunt, zelf te doen. Hierdoor kun je zo zelfstandig mogelijk functioneren en dit ook blijven. Je bent zelf verantwoordelijk voor het regelen van overige disciplines van buitenaf. De begeleiding kan ondersteunen bij het regelen hiervan. Van het netwerk verwachten we dat ze meegaan naar afspraken en activiteiten buiten de woonvorm, wanneer dat nodig en mogelijk is. 

Kenmerken
NAH/LG
Ruime appartementen
24/7 begeleiding
Zelfstandig wonen

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. We zijn bereikbaar tussen 08.30 – 17.00 uur.