SWZ Woonvorm Uden

Onze woonvorm is voor cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en/of een lichamelijke beperking (LG) en is in 2006 mede door ouders in samenwerking met SWZ zorg opgezet. De cliënt staat centraal en wordt door ouders/naasten ondersteund in gemaakte keuzes.

 

De meeste cliënten hebben een vorm van dagbesteding, maar zijn ook een aantal dagdelen per week thuis. De cliënten zijn veelal op zichzelf en hebben weinig begeleiding nodig bij het invullen van hun vrije tijd. Als ze een vraag hebben kunnen ze gebruik maken van het oproepsysteem.  

Adresgegevens

Prior van Milstraat 12a 
5402 GH Uden
0413 256 748 

wv.uden@swzzorg.nl 

 

Neem een kijkje binnen:

Bij woonvorm Uden bieden wij in wisselende mate ondersteuning bij algemeen dagelijkse levensverrichtingen (ADL) en zijn er cliënten die ADL-afhankelijk zijn. Als grondslag hebben ze allemaal een lichamelijke beperking, waarbij het verstandelijk functioneren erg wisselend is. Enkele cliënten hebben niet-aangeboren hersenletsel.   
 
Woonvorm Uden ligt dichtbij het winkelcentrum van Uden. De cliënten beschikken over een eigen appartement waar ze de meeste tijd verblijven. Ook zijn er verschillende gezamenlijke momenten, zoals het eten en de koffie. In de centrale ruimte ontbijten en dineren cliënten. Iedere avond drinken we op vrijwillige basis gezamenlijk koffie/thee, waarbij het ook mogelijk is om activiteiten met elkaar te ondernemen.  
 
Bij woonvorm Uden wonen 12 meervoudig beperkte cliënten en één cliënt woont ambulant. Op dit moment is de jongste cliënt is 25 jaar en de oudste cliënt 66 jaar.  

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. We zijn bereikbaar tussen 08.30 – 17.00 uur.