Son, 20 december 2022

Deze week is er op NPO 1 een bijzondere talkshow te zien, Knoop & De Leeuw. Presentator Paul de Leeuw gaat in gesprek met spraakmakende gasten, met én zonder een (verstandelijke) beperking. Ook achter de schermen bestaat het team deels uit mensen met een beperking, van redacteuren tot opnameleider, van visagist tot publieksopwarmer.

Voor deze talkshow zijn op onze locatie Zonhove twee cliënten gefilmd. Om zo een inkijkje te geven in het leven van mensen met een meervoudige beperking met de kleine geluksmomenten die er zijn en ook de uitdagingen.

 

 

 

 

 

 

  • Op woensdag 21 december is het verhaal van Joris en zijn tweelingbroer Gijs te zien en de bijzondere band die zij samen hebben.
  • Op donderdag 22 december wordt het verhaal van Daria vertoond. Zij is met haar moeder en overgrootmoeder gevlucht uit de Oekraïne.
  • Vrijdag 23 december zit onze mediakenner Martijn als gast aan tafel. Martijn mag zijn film- en televisiekennis delen. In onderstaand filmpje zie je een korte impressie hoe Martijn zijn televisieavontuur heeft beleefd.

Heb je deze bijzondere talkshow gemist, dan kun je de uitzendingen hier terugkijken, https://www.npostart.nl/knoop-de-leeuw/VPWON_1343397

De lokale media heeft ook aandacht besteed aan de talkshow, zie hier het interview dat Mooi Son en Breugel heeft gehad met de familie van Joris, https://www.mooisonenbreugel.nl/nieuws/human-interest/32741/daria-joris-en-martijn-woonachtig-op-zonhove-deze-week-op-telev

En ook het Eindhovens Dagblad heeft het opgepakt. Lees hier het interview met Martijn over zijn televisie-avontuur, https://www.ed.nl/son-en-breugel/sonse-gasten-in-talkshow-van-paul-de-leeuw-zat-ik-daar-mooi-tussen-albert-verlinde-en-loretta-schrijver~a73f7d40/