Café Brein is een trefpunt voor mantelzorgers (partners, familieleden en vrienden) en getroffenen van niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Tijdens elke bijeenkomst staat een onderwerp centraal, dat in een ontspannen sfeer wordt toegelicht. Dit keer is het onderwerp: Leven met hersenletsel.

Datum:        donderdag 21 november 2019
Tijd:             20.00 – 21.30 uur – inloop vanaf 19.30 uur
Locatie:       Activiteitencentrum Duinendaal, Eerste Rompert 5 ’s-Hertogenbosch

Camiel Wijffels uit Helvoirt kreeg 25 jaar geleden een herseninfarct, maar het kostte hem 17 jaar om in te zien, dat hij na zijn revalidatie minder goed functioneerde dan voor zijn hersenletsel. Vorig jaar publiceerde hij het boek: Je hersens in de pot vinden, over zijn ervaringen met hersenletsel, bedoeld voor de getroffene en zijn omgeving. Daarna heeft hij een website opgezet: leven met hersenletsel waarop ook nuttige informatie te vinden is voor de getroffene en zijn omgeving. Camiel zal ons tijdens de bijeenkomst over zijn ervaringen en ideeën vertellen.

Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden en u hoeft zich voor deze bijeenkomst niet aan te melden. AC Duinendaal is herkenbaar aan de puntdaken en parkeren kan voor de ingang.

Voor meer informatie kunt u terecht bij: Jaap Croonen van Stichting Door en Voor. E-mailadres: jaap@doorenvoor.nl en de website nahcafédenbosch.nl. Meer informatie over niet-aangeboren hersenletsel is te vinden op de website: hersenletseluitleg.nl