on, 11 september 2023

Thema: Terug naar werk met niet-aangeboren hersenletsel?

Vraagt u zich af of u misschien weer aan het werk kunt, wat de mogelijkheden zijn, wie je daarmee kan helpen en wat ervoor nodig is? Of vraagt een uitkeringsinstantie of een werkgever daarom?

Soms kan het namelijk lastig zijn vanwege bijvoorbeeld fysieke beperkingen of teveel prikkels om terug te keren naar een passende baan of  daginvulling. Of om werk of daginvulling te vinden die aansluit bij je wensen, ervaringen en mogelijkheden. Nancy Minnen en Onno van Domburg werken beiden bij Libra Arbeidsexpertise en kunnen hierbij ondersteunen hierbij. Libra Arbeidsexpertise kan onderzoek doen om de beperking in beeld te krijgen maar ook training en begeleiding bieden bij het vinden en behouden van werk. Zij vertellen er graag meer over!

Dit thema staat centraal tijdens de bijeenkomsten van Café Brein op 2 oktober in Uden en 3 oktober in Oss:

 • Café Brein Uden/Veghel  vindt plaats op maandagavond 2 oktober van 19.00 uur-21.00 uur
  (zaal open om 18.30 uur)
  Locatie: Muzerijk Klarinetstraat 4 Uden.
  Aanmelden via: cafebreinuden@ons-welzijn.nl.
 • Café Brein Oss vindt plaats op dinsdagmiddag 3 oktober  van 14.00 uur-16.00 uur
  (zaal open om 13.30 uur).
  Locatie: De Meteoor Oude Litherweg 20 Oss.
  Aanmelden via: cafebreinoss@ons-welzijn.nl.

In Café Brein worden wisselende onderwerpen die te maken hebben met niet-aangeboren hersenletsel besproken in een gezellige ontspannen sfeer. Het accent ligt op contact, erkenning en voorlichting. Een plek waar je niet steeds hoeft uit te leggen wat er aan de hand is.
Vrijwilligers organiseren Café Brein samen met SWZ zorg, Thuiszorg Pantein, Brabant Zorg, Professionals in NAH, Revalidatiecentrum de Tolbrug en ONS welzijn. Kijk voor meer informatie op www.nahnobrabant.nl.

Voor meer informatie voor Café Brein kunt u contact opnemen met: Enny van Roosmalen(Café Brein Uden, 06-14342346) en Doreth van de Riet(Café Brein Oss, 06-14506420).