Café Brein is een samenwerkingsverband tussen: SWZ, Thuiszorg Pantein, Pluryn, MEE en Centrum Mantelzorg Land van Cuijk. De afgelopen periode is er veel gebeurd, sinds februari 2020 wordt Nederland geconfronteerd met het Corona virus. Daarom hadden we besloten om de afgelopen periode de bijeenkomsten van Café Brein niet voort te zetten.

De “anderhalve meter samenleving” is vooralsnog de nieuwe realiteit. Daarin zoeken we naar nieuwe manieren om toch met elkaar in contact te blijven. Om die reden organiseren wij op 14 september een online Café Brein. U kunt via de laptop of computer deelnemen aan deze digitale bijeenkomst via een link naar ZOOM.

Datum: maandag 14 september 2020
Tijd: 19.30 – 20.30 uur. (Om 19.15 is er gelegenheid om in te loggen.)

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden voor deze digitale bijeenkomst? Stuurt u dan vooraf een mailtje naar: cafebreinlvc@gmail.com of naar Brein@MedIctcare.nl

Aanmelden hiervoor kan tot uiterlijk 11 september. Wanneer u zich heeft aangemeld, krijgt u van ons een link met daarin de code om in te loggen op 14 september. Wanneer u op de link klikt, kunt u op 14 september deelnemen aan de digitale bijeenkomst via ZOOM.

Wat kunt u verwachten van ons tijdens deze bijeenkomst?
Dhr. Roodbol, verpleegkundig specialist GGZ verbonden aan Radboud UMC, zal tijdens deze digitale bijeenkomst uitleg en informatie geven over het thema: “Gedragsverandering na NAH”. Tijdens de bijeenkomst is er ook ruimte voor uw vragen en het uitwisselen van ervaringen, ideeën en tips. Dit kan via de chat-functie.