Draagt u het vrijwilligerswerk van SWZ een warm hart toe en bent u lid van Rabobank Het Groene Woud Zuid? Stem dan op ons!

In het voorjaar van 2014 organiseert Stichting SWZ een grote vrijwilligersdag. Op die dag vinden er allerlei workshops plaats: sommige leerzaam, andere meer ludiek, maar altijd iets waar je als vrijwilliger iets aan hebt. Op die dag willen we de vrijwilligers ook graag in het zonnetje zetten, dus we werken aan een verrassend programma.

De Rabobank ondersteunt regelmatig projecten voor vrijwilligers. Dit jaar staat vrijwilligerswerk centraal bij de wedstrijd “Het Groene Goud”.  De vrijwilligersdag van SWZ is één van de genomineerde projecten. Helpt u mee om van deze vrijwilligersdag een geweldige dag te maken?  Dat kan als u lid bent van de Rabobank Het Groene Woud Zuid.

Waarschijnlijk hebt u per post al een persoonlijke uitnodiging voor “Het Groene Goud” ontvangen. U kunt daarmee stemmen op uw favoriete project.

Hoe werkt het?

Via de site www.rabobank.nl/hgwz gaat u naar de stemsite van “Het Groene Goud”. U kunt met uw persoonlijke code op uw favoriete top drie stemmen en als u wilt kunt u zich aanmelden voor de uitreiking van “Het Groene Goud” op 12 december.

Filmpje Bekijk hier het filmpje van ons project:

 http://www.youtube.com/watch?v=ZS_DWWpbNz4

Wij hopen op uw stem!