Op 10 december werden de woongroepen op Zonhove verrast door leden van Stichting Welzijn Zonhove. Waar normaal rond dit tijdstip met de bewoners samen de verlichting in de grote kerstboom en bij de kerststal wordt ontstoken, was dat dit jaar door corona helaas niet mogelijk. Daarom werd er gezocht naar een andere manier om de bewoners en personeel in deze donkere tijd nogmaals een hart onder de riem te steken.

Met als doel om gezelligheid te creëren en samen bezig te zijn, is gekozen om elke groep te voorzien van een pizzarette. Daarnaast kregen ze van de kerstman ook nog een doos met ingrediënten om een en ander te bereiden, diverse lekkernijen en bijpassende kerstmuziek. Bepakt met 60 dozen werd elke groep bezocht. En ter plekke fijne feestdagen gewenst door het bestuur van Stichting welzijn Zonhove. Het gebaar kwam voor iedereen als een verrassing en werd met groot enthousiasme ontvangen.

Hopelijk draagt dit gebaar een steentje bij aan het doorkomen van deze voor velen moeilijke periode. Stichting Welzijn Zonhove wil via deze weg iedereen bedanken, die deze extra activiteiten voor de bewoners van Zonhove mogelijk hebben gemaakt.

Wil je meer weten? Ga naar de website van stichting welzijn zonhove